Trimsalon en wassalon

Binnen de muren van dierenpension Logé is een professionele trimsalon gehuisvest.

Hier bieden wij u de gelegenheid om de vacht van uw hond te laten verzorgen.
Voor de ene hond is een borstelbeurt op zijn tijd voldoende, de vacht van de andere hond moet dagelijks onder handen worden genomen.
Voor veel honden is het voor de vacht van belang om regelmatig naar de trimmer te gaan. Dit geldt niet alleen voor rashonden, maar ook voor kruisingen.
Met trimmen wordt bedoelt het knippen, effileren, plukken, scheren, uitdunnen, ontwollen, ontklitten en borstelen van de vacht. Tijdens het trimmen wordt de oude vacht verwijderd zodat de nieuwe vacht zonder belemmering kan groeien.

Bij het trimmen van de hond hoort natuurlijk ook een wasbeurt. Ook de oren en de nagels worden bij de trimbehandeling meegenomen.

Als u voor het eerst bij ons komt, maken we kennis met hond en baas en zullen we bespreken wat uw wensen zijn en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.  Uw hond krijgt een behandeling die past bij zijn of haar vachttype.

Als u uw hond op komt halen stellen wij het op prijs dat u deze goed bekijkt, als blijkt dat er naar uw mening nog iets moet veranderen kunnen wij dat direct doen (oren iets bijwerken, staart bijknippen, etc). Wij willen dat u geheel tevreden met uw hond naar huis gaat.Nog een paar tips:
* Omdat de trimbehandeling van uw hond enige tijd in beslag neemt is het belangrijk dat de hond van tevoren goed is uitgelaten.
* Breng uw hond altijd aan de lijn.
* Als uw hond een medische aandoening heeft meld het ons.
* Was uw hond NIET zelf vlak voor de behandeling.

 
Een paar voorbeelden van trimbehandelingen:

Spaanse waterhond => krulvacht => scheren of knippen
West highland white terrier => ruwhaar => plukken
Engelse Cocker Spaniel => langhaar => plukken of effileren


Briard voor en na behandeling